Tervetuloa Mobil™ Suomen verkkosivustolle

Mobil-voiteluaineet pitävät pyörät luotettavasti pyörimässä, tarvitsetpa sitten moottoriöljyjä, raskaan kaluston dieselmoottoriöljyjä tai teollisuuden voiteluaineita.

Mobil jatkaa uusien tuotteiden ja ratkaisujen kehittämistä nykypäivän asiakkaiden tarpeiden täyttämiseksi.

henkilöautojen moottoriöljyjä
Mobil™ tarjoaa ryhmän autonvalmistajien hyväksymiä henkilöautojen moottoriöljyjä ja autonhoitotuotteita, kuten maailman johtavan täyssynteettisen Mobil 1™ - moottoriöljyn, laadukkaan Mobil Super™ -moottoriöljytuotesarjan ja muita moottoriöljyjä jokapäiväiseen ajoon.

Jos tarvitset apua autoosi tai ajoneuvoosi sopivan öljyn valinnassa, käytä tuotevalitsintamme.
Looble-teollisuustuotevalitsin
Mobil™ on valmistanut jo yli sadan vuoden ajan uraauurtavia voiteluaineita teollisuuden koneisiin. Tämän innovaatioihin sitoutumisen tuloksena on syntynyt SHC, laadukas valikoimamme tieteellisesti kehitettyjä täyssynteettisiä, suorituskykyisiä öljyjä. Nyt LoobleSM, uusi teollisuustuotevalitsin, antaa sinulle teollisuusvoiteluainesuosituksen koneen merkin ja mallin mukaan.
raskaan kaluston öljyt
Mobil Delvac™ on erikoistunut raskaan kaluston voiteluaineisiin jo yli 80 vuoden ajan. Vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen omistajakuljettajat ja kuljetusyrittäjät luottavat Mobil Delvac -tuotteisiin. Mobil Delvac on monen maailman johtavan raskaan kaluston valmistajan valinta.

Etsi sopiva öljy raskaaseen ajoneuvoosi Mobil Delvac -tuotevalitsimemme avulla.
 

Mikä öljy?

Työkalumme suosittelee autollesi, kuorma-autollesi, pakettiautollesi, maatalouskoneellesi tai maanrakennuskoneellesi sopivan öljyn antamiesi tietojen perusteella.