Mobil 1™

Poikkeuksellisen hyvää suorituskykyä tarjoava Mobil 1™ on maailman johtava synteettisten moottoriöljyjen tuotemerkki. Mobil 1 on useamman autonvalmistajan suosittelema kuin mikään muu synteettisten öljyjen tuotemerkki maailmassa, koska Mobil 1 -teknologia auttaa vastaamaan asetettuihin vaatimuksiin tai ylittämään ne, tarjoaa poikkeuksellisen hyvää suorituskykyä ja suojaa moottoria kulumiselta jopa äärimmäisissä olosuhteissa.
 • mobil 1 one litre

  Mobil 1™ moottoriöljyt

  Mobil™-tuotteet

 • Kuinka pitkälle edistynyt tiede voi sinut viedä?

  Edistynyt täyssynteettinen moottoriöljy Mobil 1™ muuntuu molekyylitasolla antaakseen erinomaista suorituskykyä moottorillesi.

  Lisätietoja
 • Mobil 1™ nykyaikaisille moottoreille

  Voiteluaineet varmistavat moottorin toimivuuden ja ovat moottorinkehityksen tärkeitä rakennuspalikoita. Moottori on monimutkainen kone, jossa sadat liikkuvat osat toimivat monissa eri lämpötiloissa ja rasituksen alaisina. Valitsemasi öljyn tulee selvitä näistä olosuhteista, jotta se voi suojella moottoria kulumiselta, korroosiolta sekä lika- ja karstakertymiltä 

  Lisätietoja
 • Hybridiajoneuvoille

  Saat tietoa erilaisista hybridiajoneuvoista ja Mobil 1™ polttoainetehokkaalle teknologialle antamasta suojasta.

  Lisätietoja
 • Stop-start –järjestelmille

  Lue lisää stop-start-järjestelmien toiminnasta ja katso, miten Mobil 1™ -öljy suoriutui ajoneuvojen äärimmäisissä stop-start-testeissä.

  Lisätietoja
 • red and silver machine

  Turboahtimet vs mekaaniset ahtimet

  Nykyaikaisissa moottoreissa saattaa olla sekä turboahdin että mekaaninen ahdin, mutta vain toinen välittää lisätehoa ja parantaa polttoainetehokkuutta.

  Lisätietoja
 • car driving in snowy forest

  Mobil 1™ tarjoaa erinomaista suorituskykyä äärimmäisissä olosuhteissa

  Autosi moottori on herkimmillään käynnistyksen yhteydessä. Tästä syystä oikean moottoriöljyn valinnalla voi olla merkittävä vaikutus. Täyssynteettinen Mobil 1™ -moottoriöljy säilyy juoksevana jopa -40 ⁰C:n lämpötiloissa. Moottori siis saa kaipaamansa öljyn heti käynnistyshetkellä.

  Lisätietoja
 • silver mechanisms

  Miten Mobil Super™ auttaa suojaamaan moottoriasi?

  Mitä tulee moottorin suojaamiseen, kemialla on todellakin merkitystä.

  Lisätietoja