ABT ja Mobil 1™ kumppanuus tuo suorituskykyä

Uusimmissa Audi- ja Volkswagen-autoissa on käytettävä tehokkaita voiteluaineita

ABT:llä on osaamista ja kokemusta moottoreiden virittämisestä, aerodynamiikasta ja vanteista, ja ABT ymmärtää moottoriöljyn merkityksen erinomaisen suorituskyvyn ja suojauksen kannalta. Molemmilla yrityksillä on pitkät perinteet, joten kumppanit sopivat hyvin yhteen. Sen vuoksi ABT suosittelee Mobil 1™ -öljyä kaikkiin ABT:n tehostamiin autoihin.
 
ABT suosittelee Mobil 1™ -öljyä 
 • Mikä ABT on?

  ABT Sportsline on maailman johtava Audin ja Volkswagenin virittäjä, joka on erikoistunut moottoriteknologiaan, aerodynamiikkaan, urheilurenkaisiin, pakokaasujärjestelmiin, jousitukseen ja jarruihin. ABT edustaa uutta suorituskyvyn tehostamisen sukupolvea ja pyrkii tuomaan esiin moottoreiden parhaat puolet niin tehossa kuin kestävyydessä.
 • Miksi ABT käyttää ja suosittelee Mobil 1™ -öljyä?

  Mobil 1™:n menestys kumpuaa paljolti teknisestä kumppanuudesta tärkeimpien moottorivalmistajien, kuten Audin ja Volkswagenin kanssa, jotka vaativat aina käyttöönsä synteettisten voiteluaineiden uusinta tekniikkaa. Moottorivalmistajien vaatimukset takaavat, että Mobil 1 pysyy mukana alati kehittyvien voiteluainemarkkinoiden tahdissa suorittamalla perusteellisia testejä ja tarjoamalla parempaa suorituskykyä, suojausta ja polttoainetehokkuutta. Tämän vuoksi:

  • Kaikki Audin ja Volkswagenin autot, jotka on viritetty hyväksytyssä ABT-keskuksessa, huolletaan käyttämällä Mobil 1 -öljyä
  • ABT suosittelee asiakkailleen Mobil 1 -öljyä
Audi VW 504 00 / Audi VW 507 00
Mobil 1™ ESP Formula 5W-30 on Audin ja Volkswagenin hyväksymä edistyksellinen, täyssynteettinen vähätuhkainen moottoriöljy bensiiniajoneuvoihin, joihin vaaditaan Audi VW 504 00 -öljyluokitus. Öljy on hyväksytty myös diesel-ajoneuvoihin, joihin vaaditaan Audi VW 507 00 -öljyluokitus.
 
Audi VW 502 00 / Audi VW 505 00
Mobil 1™ FS 0W-40 on täysin synteettinen öljy, jonka Audi ja Volkswagen oat hyväksyneet Audi VW 502 00 öljystandardin vaativiin bensiiniautoihin, sekä niihin dieselautoihin, jotka vaativat Audi VW 505 00 öljystandardin.
 • Mobil 1™ moottoriöljyt

  Löydä oikea moottoriöljy juuri sinun autoosi Mobil 1™ täyssynteettisistä öljyistä, sisältäen uusimman ESP vähäpäästöisiä tuotteita koskevat vaatimukset.

 • Porsche ja Mobil 1™

  Porschen ja Mobil 1™:n kumppanuuden tarkoituksena on tuottaa optimaalinen suorituskyky ja erinomainen ajokokemus. Vuonna 1996 alkanut kumppanuus on nähnyt neljä Porsche 911 -sukupolvea ja edistänyt monien uusien mallien lanseerausta eri automallistoissa.

  Lisätietoja
 • Bentley Motors ja Mobil 1™

  Mobil 1™ ja Bentley Motors ovat tehneet yhteistyötä yli vuosikymmenen ajan varmistaakseen, että maailman halutuimpien luksusautojen moottorit antavat saumattoman suorituskyvyn ja ylittävät jatkuvasti kaikki niille asetetut vaatimukset.

  Lisätietoja
 • Kilpa-autoilu on Mobil 1™:n DNA:ssa

  Ennen kuin moottorit voidellaan Mobil 1™:llä me olemme tehneet töitä energiaa säästämättä tehdäksemme siitä täydellistä.

  Lisätietoja
 • Löydä lähin jälleenmyyjä

  Mistä Mobil-voiteluöljyä voi ostaa? Ota selvää, mistä voit ostaa Mobil-voiteluöljyjä Suomessa kuluttajana tai yritysasiakkaana.

  Lisätietoja