Bentley Motors ja Mobil 1™

Mobil 1™ ja Bentley Motors ovat tehneet yhteistyötä yli vuosikymmenen ajan varmistaakseen, että maailman halutuimpien luksusautojen moottorit antavat saumattoman suorituskyvyn ja ylittävät jatkuvasti kaikki niille asetetut vaatimukset.

Yhteisen laadun tavoittelun, vuosikausien yhteisen tutkimuksen ja tuotekehityksen tuloksena on syntynyt korkeatasoinen voiteluaine, joka toimii tehokkaasti korkeiden rasitusten alla ja kestää äärimmäisiä lämpötiloja aina Saharan kuumuudesta arktisten alueiden pakkasiin. Jokainen tehtaalta lähtevä Bentley on täydellinen yhdistelmä verratonta luksusta ja suorituskykyä – ja Mobil 1 on olennainen osa tämän suorituskyvyn valjastamisessa käyttöön.

Radalla

Koska suorituskyky maanteillä oli jo todettu, oli vain luonnollista, että Mobil 1™ ja Bentley Motors päättivät siirtää saman verrattoman tietotaidon ja asiantuntemuksen kilparadoille. Bentleyn paluu moottoriurheilun pariin vuoden 2013 Blancpain GT -sarjassa toi myös brändien yhteistyöhön uuden ulottuvuuden: Mobil 1 on teknisenä yhteistyökumppanina auttanut Bentley Continental GT3 -kilpa-autoa saamaan useita palkintoja ympäri maailmaa.
 
Bentley moottoriurheiluun suunniteltu V8-moottori täytetään näin ollen synteettisellä Mobil 1™ -moottoriöljyllä, joka varmistaa moottorille parhaan mahdollisen suojan ja suorituskyvyn kestävyysajojen vaativassa olosuhteissa.

Bentley suosittelee nimenomaan Mobil 1™ -öljyä

Bentley suosittelee asiakkailleen ainoastaan täyssynteettisen Mobil 1 -moottoriöljyn käyttämistä, sillä se heijastaa jatkuvaa sitoutumista tinkimättömään suorituskykyyn ja moottorin luotettavaan toimintaan.
 
 • Mobil 1™ moottoriöljyt

  Mobil™-tuotteet

 • Porsche ja Mobil 1™

  Porschen ja Mobil 1™:n kumppanuuden tarkoituksena on tuottaa optimaalinen suorituskyky ja erinomainen ajokokemus. Vuonna 1996 alkanut kumppanuus on nähnyt neljä Porsche 911 -sukupolvea ja edistänyt monien uusien mallien lanseerausta eri automallistoissa.

  Lisätietoja
 • ABT ja Mobil 1™

  ABT:llä on osaamista ja kokemusta moottoreiden virittämisestä, aerodynamiikasta ja vanteista, ja ABT ymmärtää moottoriöljyn merkityksen erinomaisen suorituskyvyn ja suojauksen kannalta. Molemmilla yrityksillä on pitkät perinteet, joten kumppanit sopivat hyvin yhteen. Sen vuoksi ABT suosittelee Mobil 1™ -öljyä kaikkiin ABT:n tehostamiin autoihin.

  Lisätietoja
 • Kilpa-autoilu on Mobil 1™:n DNA:ssa

  Ennen kuin moottorit voidellaan Mobil 1™:llä me olemme tehneet töitä energiaa säästämättä tehdäksemme siitä täydellistä.

  Lisätietoja
 • Löydä lähin jälleenmyyjä

  Mistä Mobil™-voiteluöljyä voi ostaa? Ota selvää, mistä voit ostaa Mobil-voiteluöljyjä Suomessa kuluttajana tai yritysasiakkaana.

  Lisätietoja