Kilpa-autoilu on Mobil 1™:n DNA:ssa

Mobil 1™ on aktiivisesti mukana moottoriurheilun kaikilla tasoilla – ruohonjuuritason ja urheiluautojen kilpa-ajoista NASCAR®-kilpailuihin ja rallin MM-sarjasta aina moottoriurheilun huipulle, Formula 1 -kilpailuihin. Olemme hyvin sitoutuneita tuomaan esille korkeatasoisen innovaatio-osaamisemme tarjoamalla teknisiä ratkaisuja erittäin vaativissa kilpailuympäristöissä toimiville tiimeille, joille on ominaista Mobil 1™:n kaltainen kilpailuhenki ja halu voittaa.

 • Pitkä suorituskyvyn perinne moottoriurheilussa

  Mobil 1™ -moottoriöljy esiteltiin yli 40 vuotta sitten ensimmäisenä maailmanlaajuisesti saatavilla olevana täyssynteettisenä moottoriöljynä. Se on edelleen maailman johtava synteettinen moottoriöljytuotemerkki.

  Lisätietoja
 • Teknologiaa joka pullossa

  Katso videoilta ja lue, kuinka kokeneet insinöörimme kehittävät synteettisiä moottoriöljyjä ja voiteluaineita hyödyntäen ExxonMobilin viimeisintä teknologiaa.

  Lisätietoja
 • Aston Martin Red Bull Racing

  ExxonMobil tarjoaa Aston Martin Red Bull Racing -tiimille teknologiakumppanuuden, huipputehokkaat Mobil 1™ -voiteluaineet, Esso Synergy Racing Fuel -erikoispolttoaineen sekä tuen varikolla.

  Lisätietoja
 • Porsche Mobil 1™ Supercup

  Mobil 1™:stä tuli kauden 2007 alussa maailman nopeimman ja arvostetuimman yhden merkin mestaruussarjan, Porsche Mobil 1 Supercupin, nimisponsori.

  Lisätietoja
 • Mobil 1™ The Grid

  Mobil 1™ tarjoaa television ja netin jännittävimmän moottoriurheilun.

  Lisätietoja