Teknologiaa joka pullossa

ExxonMobil:illa on erillinen tutkimukselle omistettu yritys. ExxonMobil Research and Engineering Company (EMRE) edistää innovaatioita viemällä polttoaine- ja voiteluainetuotteiden tutkimusta jatkuvasti uusille tasoille. Tavoitteemme on tarjota jatkossakin suojaa ja tehokkaampaa suorituskykyä asiakkaidemme ajoneuvoille ja laitteille.
 
Clintonissa (Iowa, Yhdysvallat) sijaitsevan uraauurtavan tuotantolaitoksemme ensiluokkaisissa laboratorioissa työskentelee tiimi alansa johtavia insinöörejä. He kehittävät uusia tuotteita sekä testaavat ja parantavat ExxonMobil-tuotesarjaa jatkuvasti. Kemistimme ja insinöörimme pyrkivät ymmärtämään tosimaailman käyttöolosuhteita uusimpien testilaitteiden, moottorien ja ajoneuvotestausvälineistöjen avulla. Heidän tekemiensä kokeiden myötä kehitetään myös uusia materiaaleja ja tuotteita. Tiimimme yhteiset kannustimet:
 
 • Halu kehittää teknologisia innovaatioita
 • Laadun ja tuotteiden yhdenmukaisuuden takaaminen
 • Tahto auttaa ratkaisemaan maapallon energiaongelmia kaupallisten tuotteiden avulla
 • Autojen huippuluokan suorituskyky

 

Kokemus avainasemassa

Menestyksemme lyömättömien voiteluaineformulaatioiden kehittelyssä maailmanlaajuisille markkinoille on osaltaan peräisin tuotteidemme haastamisesta maailman kovimmissa olosuhteissa. Olemme esimerkiksi kehittäneet vuosien ajan poltto- ja voiteluaineita kansainvälisille moottoriurheilutalleille, kuten Formula 1 -tiimeille. Tämä antaa meille haastavan testiympäristön, jota tarvitsemme tehdäksemme mullistavia innovaatioita.

 

Synteettisten voiteluaineiden teknologisen kehityksen kärjessä

Edistyneet synteettiset formulaatiomme toimivat todisteena asiantuntemuksestamme patentoitujen huippuluokan voiteluaineiden kehittämisessä paitsi henkilöautojen moottoreihin, myös monenlaisiin kaupallisiin ja teollisiin sovelluksiin. Moottorit ja ajoneuvoteknologiat kehittyvät ja parantuvat jatkuvasti. Tutkimus- ja kehitystiimimme ovat aina uudistuksien tasalla parannellen synteettisiä voiteluaineitamme ja luoden uusia tuotteita. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tasapainoiset tuotteet, jotka takaavat ensiluokkaisen moottorin suojauksen ja suorituskyvyn.

ExxonMobilin tutkimus- ja kehityshankkeet ovat laaja-alaisia ja kattavia. Maailmanlaajuisille markkinoille tarjoamiamme polttoaine- ja öljytuotteita käytetään kevyissä ja raskaissa ajoneuvoissa, rakennus- ja kaivostyölaitteistoissa, laivoissa, energia-alalla, tuotteenvalmistuslaitteistoissa, metsätaloudessa, teollisuuden prosesseissa, metallintuotannossa sekä ilmailu- ja avaruussovelluksissa.

 

Mobil™ erottuu

Jatkuva sitoumuksemme tuotekehitykseen ja tuotteidemme parantamiseen on vain yksi niistä tekijöistä, jotka erottavat Mobil™-moottoriöljyt muiden valmistajien voiteluaineista. Mobil™-öljyjen historiaa kirjoitetaan yhä.


 • Mobil 1™ moottoriöljyt

  Mobil™-tuotteet

 • Pitkä suorituskyvyn perinne moottoriurheilussa

  Mobil 1™ -moottoriöljy esiteltiin yli 40 vuotta sitten ensimmäisenä maailmanlaajuisesti saatavilla olevana täyssynteettisenä moottoriöljynä. Se on edelleen maailman johtava synteettinen moottoriöljytuotemerkki.

  Lisätietoja
 • Aston Martin Red Bull Racing

  ExxonMobil tarjoaa Aston Martin Red Bull Racing -tiimille teknologiakumppanuuden, huipputehokkaat Mobil 1™ -voiteluaineet, Esso Synergy Racing Fuel -erikoispolttoaineen sekä tuen varikolla.

  Lisätietoja
 • Mobil 1™ The Grid

  Mobil 1™ tarjoaa television ja netin jännittävimmän moottoriurheilun.

  Lisätietoja
 • Porsche Mobil 1™ Supercup

  Mobil 1™:stä tuli kauden 2007 alussa maailman nopeimman ja arvostetuimman yhden merkin mestaruussarjan, Porsche Mobil 1 Supercupin, nimisponsori.

 • Löydä lähin jälleenmyyjä

  Mistä Mobil™-voiteluöljyä voi ostaa? Ota selvää, mistä voit ostaa Mobil™-voiteluöljyjä Suomessa kuluttajana tai yritysasiakkaana.

  Lisätietoja