Mitä enemmän moottorisi kuumenee, sitä kovemmin Mobil Super™ tekee työtä suojatakseen sitä.

Nykyisin autojen moottorit ovat erilaisia kuin entisaikoina: ne pysyvät liikkeessä pidempään, suuremmalla nopeudella ja kuumenevat enemmän. Ei ole epätavallista, että moottorin lämpötila nousee 200 asteeseen, mikä tarkoittaa korkeamman suorituskyvyn lisäksi myös suurempaa rasitusta.

Mitä enemmän rasitusta moottori kohtaa sitä suurempi on riski, että se rikkoontuu. Mobil Super:in molekyylit aktivoituvat moottorin kuumuudesta ja antavat suojaa rasitusta vastaan. Mitä enemmän moottorisi kuumenee sitä kovemmin Mobil Super tekee töitä suojatakseen sitä vaurioilta ja kulumiselta.
 • Turboahtimet vs mekaaniset ahtimet

  Nykyaikaisissa moottoreissa saattaa olla sekä turboahdin että mekaaninen ahdin, mutta vain toinen välittää lisätehoa ja parantaa polttoainetehokkuutta.

  Lisätietoja
 • Mobil 1™ tarjoaa erinomaista suorituskykyä äärimmäisissä olosuhteissa.

  Autosi moottori on herkimmillään käynnistyksen yhteydessä. Tästä syystä oikean moottoriöljyn valinnalla voi olla merkittävä vaikutus. Täyssynteettinen Mobil 1™ -moottoriöljy säilyy juoksevana jopa -40 ⁰C:n lämpötiloissa. Moottori siis saa kaipaamansa öljyn heti käynnistyshetkellä.

  Lisätietoja
 • Kuinka pitkälle edistynyt tiede voi sinut viedä?

  Edistynyt täyssynteettinen moottoriöljy Mobil 1™ muuntuu molekyylitasolla antaakseen erinomaista suorituskykyä moottorillesi.

  Lisätietoja
 • Mobil 1™ nykyaikaisille moottoreille

  Voiteluaineet varmistavat moottorin toimivuuden ja ovat moottorinkehityksen tärkeitä rakennuspalikoita. Moottori on monimutkainen kone, jossa sadat liikkuvat osat toimivat monissa eri lämpötiloissa ja rasituksen alaisina. Valitsemasi öljyn tulee selvitä näistä olosuhteista, jotta se voi suojella moottoria kulumiselta, korroosiolta sekä lika- ja karstakertymiltä 

  Lisätietoja
 • Hybridiajoneuvoille

  Saat tietoa erilaisista hybridiajoneuvoista ja Mobil 1™ polttoainetehokkaalle teknologialle antamasta suojasta.

  Lisätietoja
 • Stop-start-järjestelmien

  Lue lisää stop-start-järjestelmien toiminnasta ja katso, miten Mobil 1™ -öljy suoriutui ajoneuvojen äärimmäisissä stop-start-testeissä.

  Lisätietoja