Polttoainetalous ja päästöstandardit ovat muuttaneet sen miten nykyaikaisia moottoreita suunnitellaan. Autonvalmistajien on keskityttävä tehokkuuden parantamiseen täyttäen samalla kuluttajien tarpeen riittävästä moottoritehosta. Useat nykyaikaiset moottorit täyttävät molemmat tarpeet apunaan kehittyneet tekniikan alan järjestelmät ja voiteluteknologia. Tämän vuoksi Mobil 1™ –moottoriöljy suunnitellaan, testataan ja toteutetaan tarjoamaan erinomainen suorituskyky ja suoja – huolimatta siitä mitä konepellin alta löytyy.
 • Hybridiajoneuvoille

  Saat tietoa erilaisista hybridiajoneuvoista ja Mobil 1™ polttoainetehokkaalle teknologialle antamasta suojasta.

  Lisätietoja
 • Stop-start –järjestelmille

  Lue lisää stop-start-järjestelmien toiminnasta ja katso, miten Mobil 1™ -öljy suoriutui ajoneuvojen äärimmäisissä stop-start-testeissä.

  Lisätietoja
 • Turboahtimet vs mekaaniset ahtimet

  Nykyaikaisissa moottoreissa saattaa olla sekä turboahdin että mekaaninen ahdin, mutta vain toinen välittää lisätehoa ja parantaa polttoainetehokkuutta.

  Lisätietoja
 • Miten Mobil Super™ auttaa suojaamaan moottoriasi?

  Mitä tulee moottorin suojaamiseen, kemialla on todellakin merkitystä.

  Lisätietoja
 • Mobil 1™ tarjoaa erinomaista suorituskykyä äärimmäisissä olosuhteissa

  Autosi moottori on herkimmillään käynnistyksen yhteydessä. Tästä syystä oikean moottoriöljyn valinnalla voi olla merkittävä vaikutus. Täyssynteettinen Mobil 1™ -moottoriöljy säilyy juoksevana jopa -40 ⁰C:n lämpötiloissa. Moottori siis saa kaipaamansa öljyn heti käynnistyshetkellä.

  Lisätietoja
 • Kuinka pitkälle edistynyt tiede voi sinut viedä?

  Edistynyt täyssynteettinen moottoriöljy Mobil 1™ muuntuu molekyylitasolla antaakseen erinomaista suorituskykyä moottorillesi.

  Lisätietoja