Edistynyt täyssynteettinen moottoriöljy Mobil 1™ muuntuu molekyylitasolla antaakseen erinomaista suorituskykyä moottorillesi. Tämä on moottorisi, kehittyneenä.
Yhteistoimintaa
 
Mobil 1™ – moottoriöljy muodostuu useasta öljystä. Sen edistyksellinen täyssynteettinen koostumus muodostuu patentoidusta yhdistelmästä korkean suorituskyvyn synteettisiä perusöljyjä, jotka toimivat yhteistyössä lietteen ja saostumien ehkäisemiseksi, kulumisen vähentämiseksi ja öljyn hajoamisen hallitsemiseksi. Siten Mobil 1 -moottoriöljy säilyttää moottorit uudenveroisina.
 
 

Muutoksen nopeus

 
Moottoriurheilun maailmassa muutoksen tulee tapahtua nopeasti. Moottoreiden odotetaan kestävän tuhansia kilometrejä rajuissa ja vaihtuvissa olosuhteissa. Mobil 1 -teknologia on olennainen apu aina parempaan tähtääville moottoriurheilutiimeille, ja se johtaa suoraan parempaan suorituskykyyn liikenteessä. Mobil 1 -moottoriöljyn edistyksellinen koostumus sopeutuu moottorisi vaihteleviin olosuhteisiin antaen erinomaista suorituskykyä.
 • Mobil 1™ nykyaikaisille moottoreille

  Voiteluaineet varmistavat moottorin toimivuuden ja ovat moottorinkehityksen tärkeitä rakennuspalikoita. Moottori on monimutkainen kone, jossa sadat liikkuvat osat toimivat monissa eri lämpötiloissa ja rasituksen alaisina. Valitsemasi öljyn tulee selvitä näistä olosuhteista, jotta se voi suojella moottoria kulumiselta, korroosiolta sekä lika- ja karstakertymiltä. 

  Lisätietoja
 • Hybridiajoneuvoille

  Saat tietoa erilaisista hybridiajoneuvoista ja Mobil 1™ polttoainetehokkaalle teknologialle antamasta suojasta.

  Lisätietoja
 • Stop-start –järjestelmille

  Lue lisää stop-start-järjestelmien toiminnasta ja katso, miten Mobil 1™ -öljy suoriutui ajoneuvojen äärimmäisissä stop-start-testeissä.

  Lisätietoja
 • Mobil 1™ tarjoaa erinomaista suorituskykyä äärimmäisissä olosuhteissa

  Autosi moottori on herkimmillään käynnistyksen yhteydessä. Tästä syystä oikean moottoriöljyn valinnalla voi olla merkittävä vaikutus. Täyssynteettinen Mobil 1™ -moottoriöljy säilyy juoksevana jopa -40 ⁰C:n lämpötiloissa. Moottori siis saa kaipaamansa öljyn heti käynnistyshetkellä.

  Lisätietoja
 • Miten Mobil Super auttaa suojaamaan moottoriasi?

  Mitä tulee moottorin suojaamiseen, kemialla on todellakin merkitystä.

  Lisätietoja
 • Turboahtimet vs mekaaniset ahtimet

  Nykyaikaisissa moottoreissa saattaa olla sekä turboahdin että mekaaninen ahdin, mutta vain toinen välittää lisätehoa ja parantaa polttoainetehokkuutta.

  Lisätietoja