Autoalan mekaanikko

Autoteollisuuden jälkimarkkinoilla tapahtuu parhaillaan isoja muutoksia teknologisen innovaation nopeutuessa ja asiakkaiden odotusten muuttuessa. Nämä muutokset ovat muokanneet tapaa, jolla kuluttajat, kuorma-autojen ja pakettiautojen kuljettajat, korjaamojen omistajat ja tavarantoimittajat näkevät ajoneuvot, niiden huollon ja tavan harjoittaa liiketoimintaa.
 
Nämä muutokset vaikuttavat olennaisesti mekaanikkoihin, sillä kuluttajat odottavat nopeampia palveluja, ja myös lisäävät painetta tarjota parempaa laatua, mikä tarkoittaa, että päivittäinen toiminta on vieläkin nopeampaa ja hektisempää. Tämä näkyy erityisesti siinä, että yhä useammat omistajat pitävät ajoneuvonsa pidempään, mikä saattaa vaikeuttaa sopivien osien ja voiteluaineiden löytämistä vanhemmille malleille.
 
Mobil™ on yksi maailman tunnetuimmista ja luotettavimmista voiteluaineiden tuotemerkeistä. Tarjoamme täydellisen kokonaisratkaisun henkilö- ja hyötyajoneuvoihin Mobil 1™-, Mobil Super™- ja Mobil Delvac™ -öljyvalikoimilla. Uskomme, että hyvän suorituskykyä, innovaatioita ja asiantuntemusta koskevan maineemme ansiosta tuotteemme ovat erinomainen valinta sinulle ja asiakkaillesi.
 
Kehitämme jatkuvasti laadukkaita palveluja, työkaluja ja digitaalisia ratkaisuja, jotka auttavat sinua kohtaamaan päivittäiset haasteet nopeammin ja tehokkaammin. Esimerkiksi uusi tuotevalitsimemme, johon sisältyy ajoneuvon rekisterinumeron haku, on suunniteltu erityisesti mekaanikoille, jotta he voivat saada tarkat tekniset tiedot moottoriöljystä. Se taas nopeuttaa tuotteen suositusprosessia ja jättää sinulle enemmän aikaa muuhun tekemiseen.
 
Jos tarvitset teknistä tukea, ota meihin yhteyttä jäljempänä olevalla yhteydenottolomakkeella tai soita numeroon 0800 114 181.
 
 
 • Mobil 1™ moottoriöljyt

  Mobil™-tuotteet

  Lisätietoja
 • Mobil Super™ 

  Mobil Super™ moottoriöljyt

  Lisätietoja
 • Miksi kannattaa valita synteettinen moottoriöljy?

  Auton moottori on monimutkainen kone, jonka satoihin liikkuviin osiin kohdistuu vaihtelevia lämpötilaolosuhteita ja eri kuormitustekijöitä. Valitsemasi öljyn täytyy pystyä takaamaan moottorin suorituskyky näistä tekijöistä riippumatta ja suojaamaan moottoria.

  Lisätietoja