Korjaamon omistaja

Nykyiset alan trendit viittaavat siihen, että sekä hyötyajoneuvojen kuljettajat että kuluttajat, jotka käyttävät omia ajoneuvojaan, pitävät ajoneuvojaan kauemmin. He ymmärtävät aikataulun mukaisen huollon ja korjausten merkityksen maksimoidakseen ajoneuvojensa käyttöiän ja vähentääkseen kustannuksia säilyttäen samalla optimaalisen suorituskyvyn tiellä. 
 
Nämä muuttuvat markkinat aiheuttavat kysynnän kasvua jälkimarkkinoilla ja huoltopalveluissa, mikä lisää uutta kasvua ja tulonsaannin mahdollisuuksia korjaamojen omistajille. Se kuitenkin myös lisää kilpailua sekä asiakkaiden odotuksia nopeammista öljynvaihdoista, korjauksista ja palveluista, ja korjaamojen omistajilla ja mekaanikoilla on myös paineita varmistaa jokaisen huollon, korjauksen tai öljynvaihdon korkea laatutaso.
 
Korjaamojen omistajat ovat päivittäin erittäin kiireisiä tavatessaan asiakkaita, diagnosoidessaan vikoja, valvoessaan mekaanikkoja ja varmistaessaan, että heidän yrityksensä on järjestyksessä, joten voi olla vaikeaa löytää aikaa vastata näihin alan uusiin haasteisiin.
 
Olivatpa asiakkaasi sitten kalustovastaavia, kuorma-autojen ja pakettiautojen kuljettajia tai tavallisia kuluttajia, Mobil™:n avulla voit pystyä vastaamaan nykyisiin alan haasteisiin ja tarjoamaan asiakkaille korkealaatuisia, tunnettujen tuotemerkkien alla olevia tuotteita. Lisäksi voit tarjota laadultaan ylittämättömiä asiakaskokemuksia, jotka jättävät kilpailijat varjoonsa ja edesauttavat asiakasuskollisuutta.

Mobil 1™ Express

 
Mobil 1 Express –toimipisteet ovat yrittäjävetoisia hyvin hoidettuja korjaamoja, joilla on toiminta-aluellaan luotettavan ja osaavan korjaamon maine. Asiakkaat tietävät, että toimipisteestä löytyy aina Mobil –voiteluaineet vaativimmallekin kuljettajalle. Mobil 1 on maailman johtava täyssynteettinen moottoriöljy.
 
Mobil 1 –voiteluaineet ovat saaneet erinomaista mainetta suorituskyvystä, innovatiivisuudesta ja luotettavuudesta. Tämän me voimme yhdessä tarjota asiakkaillemme. Tule siis tekemään kanssamme korjaamostasi vieläkin parempi.
 • Uusi Mobil 1™ tuotevalikoima

  Mobil 1™ moottoriöljyt

  Mobil™-tuotteet

  Lisätietoja
 • super 6 pack range

  Mobil Super™ 

  Mobil Super™ moottoriöljyt

  Lisätietoja
 • gold drop of oil

  Miksi kannattaa valita synteettinen moottoriöljy?

  Auton moottori on monimutkainen kone, jonka satoihin liikkuviin osiin kohdistuu vaihtelevia lämpötilaolosuhteita ja eri kuormitustekijöitä. Valitsemasi öljyn täytyy pystyä takaamaan moottorin suorituskyky näistä tekijöistä riippumatta ja suojaamaan moottoria.

  Lisätietoja