Mobil 1™ moottoriöljyt

Maamme sääolosuhteet asettavat omat vaatimuksensa autojen ja koneiden voitelulle – pitäähän niiden toimia kovillakin pakkasilla. Moottorien on toisaalta toimittava myös korkeissa käyttölämpötiloissa, raskaastikin kuormitettuna. Tämä edellyttää sääolosuhteisiin räätälöityjä voiteluaineita, joiden laadusta ei voi tinkiä. Autojen moottorit – niiden käyttötarkoituksista puhumattakaan – ovat erilaisia. Siksi voiteluaineille asetetaan tarkoin määriteltyjä vaatimuksia.

 • Mobil 1 0W-20

  Mobil 1™ 0W-20

  Mobil 1 0W-20 on kehittynyt, suorituskykyinen moottoria tehokkaasti suojaava ja polttoainetaloutta parantava täyssynteettinen moottoriöljy.

 • Mobil 1™ FS 0W-40

  Mobil 1 on maailman johtava synteettisten moottoriöljyjen tuotemerkki, jonka tuotteet antavat moottorille poikkeuksellisen suorituskyvyn ja suojan.

 • Mobil 1™ FS x1 5W-50

  Mobil 1 on maailman johtava synteettisten moottoriöljyjen tuotemerkki, jonka tuotteet antavat moottorille poikkeuksellisen suorituskyvyn ja suoj.

 • mobil 1 x1 5w30

  Mobil 1 x1 5W-30

  Mobil 1™ on maailman johtava synteettisten moottoriöljyjen tuotemerkki, jonka tuotteet antavat moottorille poikkeuksellisen suorituskyvyn ja suojan.

 • mobil 1 esp 0w30

  Mobil 1™ ESP 0W-30

  Mobil 1 ESP 0W-30  suojaa moottoria kulumiselta ja pitää sen puhtaana, ehkäisee karstan- ja sakanmuodostusta ja pidentää moottorin käyttöikää

 • mobil 1 esp 5w30

  Mobil 1™ ESP 5W-30

  Mobil 1 ESP 5W-30 on edistynyt, synteettinen moottoriöljy, joka on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellisen hyvä puhdistusteho, kulumissuoja ja kokonaissuorituskyky.

 • mobil 1 esp lv 0w30

  Mobil 1 ESP LV 0W30

  Mobil 1™ ESP LV 0W-30 on edistynyt täyssynteettinen moottoriöljy, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomainen puhdistusteho, kulumissuoja ja kokonaissuorituskyky.

 • Mobil 1™ ESP x2 0W-20

  Mobil 1 ESP x2 0W-20 on edistynyt täyssynteettinen moottoriöljy, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomainen moottorin puhtaus, kulumissuoja, kestävyys ja parannettu polttoainetalous sekä pitämään moottorin käynti uudenveroisena.

 • Mobil 1™ ESP X3 0W-40

  Mobil 1™ ESP X3 0W-40 on edistynyt täyssynteettinen moottoriöljy, joka on suunniteltu tarjoamaan ensiluokkainen suorituskyky tehokkaisiin moottoreihin, erinomainen moottorin puhtaus, kulumissuoja, kestävyys ja parannettu polttoainetalous.

 • Mobil 1™ ESP Formula P 5W-30

  Mobil 1™ ESP Formula P 5W-30

  Mobil 1™ ESP Formula 5W-30 on erittäin suorituskykyinen synteettinen moottoriöljy, joka on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellisen hyvä puhdistusteho, kulumissuoja ja kokonaissuorituskyky korkeissa lämpötiloissa tai kuumissa olosuhteissa toimiville diesel- ja bensiinimoottoreilla varustetuille ajoneuvoille.