Kalustovastaava

Ajoneuvokaluston hallinta – olipa kyse sitten kuorma-autoista, pakettiautoista tai henkilöautoista – on jatkuva haaste. Koska ulkoiset tekijät, kuten taloudelliset paineet, ympäristövastuu, lainmukaiset velvoitteet ja tekniikan kehitys, vaikuttavat yhä enemmän, on tärkeää suojata taloudellista tulosta kalustonhallinnassa ja harkita keinoja parantaa kaluston hiilijalanjälkeä.
 
Meillä on valikoima luotettavia maailmanluokan brändejä, jotka tarjoavat kehittyneitä voiteluratkaisuja auttamaan ratkaisemaan näitä haasteita. Esimerkiksi valikoimamme synteettisiä Mobil Delvac™ -voiteluaineita tarjoaa kattavaa oman alamme teknistä asiantuntemustamme ja vankan sitoutumisen parantaa asiakkaittemme ajoneuvojen ja laitteiden suorituskykyä ja tehokkuutta.
 
Yli 300 alkuperäisen laitevalmistajan tuella Mobil Delvac™ -tuoteperhe tarjoaa hyötyä niin polttoainetalouden kuin kulumisen suojauksen kannalta, ja ne yhdessä antavat autoalan kalustovastaaville mahdollisuuden optimoida toiminnallisen tehokkuuden. Mobil Delvac™ on hyötyajoneuvojen voiteluaineiden tuotevalikoima, joka on suunniteltu voitelemaan ja suojaamaan nykyaikaisia vähäpäästöisiä moottoreita.
 
Laajan voiteluaineiden valikoiman lisäksi olemme edelläkävijä uusien laadukkaiden palvelujen, työkalujen ja digitaalisten ratkaisujen kehittämisessä, jotta asiakkaamme saavuttaisivat paremmin liiketoimintatavoitteensa.
 
 • Mobil Delvac™ puskurista puskuriin tuoteopas

  Mobil Delvac™ on erikoistunut raskaan kaluston voiteluaineisiin jo yli 80 vuoden ajan. Mobil Delvac tarjoaa työkalun, jonka avulla löydät suosittelemamme tuotteen puskurista puskuriin raskaaseen ajoneuvoosi.

  Lisätietoja
 • Raskaan kaluston moottoriöljyt

  Moottorin pitkän käyttöiän takana on Mobil Delvac™, joka on hyötyajoneuvojen moottoriöljytekniikan johtava tuotemerkki.

  Lisätietoja
 • Voit säästää polttoainetta - Mobil Delvac™

  Merkittävä osa hyötyajoneuvojen käyttökustannuksista koostuu polttoaineesta. Käytettiinpä niitä erikseen tai yhdessä synteettisten vaihdeöljyjen ja -rasvojen kanssa, synteettiset Mobil Delvac™ -moottoriöljyt voivat tarjota polttoainetaloudellisia etuja perinteisiin mineraalivoiteluaineisiin verrattuna.

  Lisätietoja
 • Mobil Delvac™ asiantuntijoiden näkemyksiä

  Mobil Delvac™ on omistajakuljettajien ja kuljetusyrittäjien valinta. Katso, mitä he sanovat tuotteistamme.

  Lisätietoja
 • Suoja 

  Valitse ammattikäyttön voiteluaineeksi Mobil Delvac™ - se antaa moottorille parhaan mahdollisen suojan

  Lisätietoja