Omistajakuljettaja

Ymmärrämme, että hyötyajoneuvojen omistajana tai liikkeenharjoittajana kuorma-autot, pakettiautot tai henkilöautot ovat erittäin tärkeitä investointeja, ja ne ovat keskeisiä ammattisi kannalta. 
 
Kun yhteiskunta siirtyy kohti 24/7-taloutta ja verkkokaupoista tulee asiakkaiden parhaana pitämä vaihtoehto ruokatavaroista sähkölaitteisiin, ja kun on olemassa tarve yhä tehokkaampiin ja nopeampiin toimituksiin, kokevat ajoneuvojen hyvinvointi ja elinkaari äärimmäisiä paineita. Lisäksi, jos toimintasi sijaitsee kaupungissa ja sinulla on taipumus tehdä nopeita matkoja useiden kohteiden välillä, on autosi arvon maksimointi ratkaisevan tärkeää menestykselle ja pääoman tuotolle.
 
Ajoneuvojen hankinta- ja kuljettajakustannusten lisäksi polttoaineen ja ajoneuvon ylläpitokustannukset ovat suurimpia yrityksesi kustannuksia. Tämä merkitsee sitä, että tarvitset ratkaisuja ja tuotteita, joilla on erinomainen suorituskyky ja jotka antavat sinulle mielenrauhan siitä, että ajoneuvosi tulee toimimaan vaivatta pitempään.
 
 
 • Henkilöautojen moottoriöljyt

  Mobil™ on pitänyt ihmiset ja koneet liikkeessä jo ennen ensimmäisen bensiinikäyttöisen auton keksimistä.

  Lisätietoja
 • Pakettiauton omistaja

  Kun liiketoimintasi menestys riippuu ajoneuvosi suorituskyvystä, oikean moottoriöljyn valinta voi olla ratkaiseva ero sinun ja kilpakumppanisi välillä – etenkin paljon pysähtelyä vaativissa kaupunkiajo-olosuhteissa.

  Lisätietoja
 • Raskaan kaluston moottoriöljyt

  Moottorin pitkän käyttöiän takana on Mobil Delvac™, joka on hyötyajoneuvojen moottoriöljytekniikan johtava tuotemerkki.

  Lisätietoja
 • Mobil 1™

  Mobil 1™ on maailman johtava synteettisten moottoriöljyjen tuotemerkki, jonka tuotteet antavat moottorille poikkeuksellista suorituskykyä.

  Lisätietoja
 • Mobil Super™

  Mobil Super™ moottoriöljyt

  Lisätietoja
 • Auton huoltokalenteri

  Ota selvää, kuinka voit käyttää Mobil™ -tuotteita ajoneuvosi kunnosta huolehtimiseen ja moottorisi toiminnan ylläpitämiseen.

  Lisätietoja