Varaosaliike ja vähittäiskauppa

Tiedämme, että jokainen kuluttaja käyttää autoaan eri tavoin; jotkut käyttävät sitä työmatkoihin, toiset vievät lapsensa kouluun tai käyvät ostoksilla. Tämä pätee myös autojen moottoriöljyntarpeeseen ja tapaan, jolla niiden moottoriöljy valitaan. Jotkut pitävät öljynvaihtoa emotionaalisena investointina, kun taas toiset pitävät öljynvaihtoja pikemminkin liiketoimena ja etsivät edullisia vaihtoehtoja. 

Mobil™ on yksi maailman tunnetuimmista ja luotettavimmista voiteluaineiden tuotemerkeistä. Uskomme, että suorituskykyämme, innovointiamme ja asiantuntemustamme koskeva maineemme auttaa jälleenmyyjiä luomaan vahvan Premium-tarjouksen, joka nostaa liiketoiminnan profiilia, korostaa laatua ja kohdistuu kuluttajien tarpeisiin.

Pitämällä saatavilla täysi valikoima Mobil™ 1- ja Mobil Super™ -tuotteita optimoit pääsysi markkinoille ja voit lisätä voittomarginaaliasi. 

Mobil 1™ on lippulaivamerkki, joka on suunnattu kuluttajille, joiden intohimona on suorituskyky. Se on tuotemerkki, jolla on ”tietotaitoa” ajoneuvoista ja suorituskykyisestä moottoriöljystä. Mobil 1™ on kehitetty ExxonMobilin patentoidulla synteettisellä teknologialla, joka antaa moottorille lisäsuojaa ja on suunniteltu ylittämään perinteiseen moottoriöljyyn kohdistuvat odotukset.

Mobil Super™ -tuotevalikoima on korkealuokkaista moottoriöljyä, joka on suunnattu yli puolta henkilöautoluokkaa edustaville käyttäjille. Mobil Super™ on tuotemerkki, joka suojaa sitä, mitä kuluttajat rakastavat – erityisesti heidän autojaan ja moottoreitaan.

Liittymällä kumppaniksemme sinulle on tarjolla laaja valikoima markkinointi- ja myyntityökaluja. Myynti- ja kuluttajakampanjamme sekä brändätyt myyntipistemateriaalit auttavat houkuttelemaan uusia asiakkaita ja kannustamaan toistuviin ostoihin. 

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme tänään.
 • Uusi Mobil 1™ tuotevalikoima

  Mobil 1™ moottoriöljyt

  Mobil™-tuotteet

 • super 6 pack range

  Mobil Super™ 

  Mobil Super™ moottoriöljyt

 • yellow drop

  Mobil 1™

  Mobil 1™ on maailman johtava synteettisten moottoriöljyjen tuotemerkki, jonka tuotteet antavat moottorille poikkeuksellista suorituskykyä.

 • aston martin racing car

  Mobil 1™ Kumppanuudet

  Mobil 1™ ja moottoriurheilukumppanuudet