ExxonMobil on erikoistunut raskaan kaluston voiteluaineiden valmistukseen jo yli 80 vuoden ajan. Mobil Delvac täyttää ja usein ylittää laitevalmistajien ja hyötyajoneuvojen ammattilaisten nykyiset vaatimukset. Lisäksi monet maailman johtavat ja suurimmat raskaiden kuorma-automoottorien valmistajat valitsevat sen ajoneuvojensa ensitäyttö- ja huoltoöljyksi. Mobil Delvac on monen maailman johtavan raskaan kaluston valmistajan valinta. Sen ansiosta voit olla varma, että ajoneuvosi tarpeisiin löytyy varmasti sopiva voiteluaine kaikissa käyttöolosuhteissa.

Selaa kattavaa opasta

 • Mobil Delvac 1™ LE 5W-30

  Mobil Delvac 1 LE 5W-30 on täyssynteettinen, erittäin suorituskykyinen dieselmoottoriöljy, jossa yhdistyy nykyaikaisten vähäpäästöisten ajoneuvojen moottoreiden suojaus ja paremman polttoainetalouden potentiaali ja muut kestävää kehitystä koskevat edut kuten, moottorin kestävyys, pakokaasujärjestelmien suojaus ja pidennetyt öljynvaihtovälit. 

 • Mobil Delvac 1™ 5W-40

  Mobil Delvac 1 5W-40 on suorituskykyinen täyssynteettinen dieselmoottoriöljy, joka edistää moottorin pitkää käyttöikää samalla kun se tarjoaa nykyaikaisille vaikeissa oloissa toimiville moottoreille mahdollisuuden pitkiin öljynvaihtoväleihin

 • Mobil Delvac 1™ ESP 5W-40

  Mobil Delvac 1™ ESP 5W-40 on edistynyt synteettinen raskaan kaluston dieselmoottoriöljy, joka auttaa edistämään moottorin pitkää käyttöikää samalla, kun se tarjoaa nykyaikaisille vaikeissa oloissa toimiville moottoreille mahdollisuuden pitkiin öljynvaihtoväleihin ja parempaan polttoainetalouteen.

 • Mobil Delvac™ XHP ESP M 10W-40 

  Mobil Delvac XHP ESP M 10W-40 on synteettinen, erittäin suorituskykyinen dieselmoottoriöljy, joka on kehitetty erityisesti voitelemaan vaativissa olosuhteissa toimivia nykyaikaisia, suorituskykyisiä ja matalapäästöisiä moottoreita. 

 • Mobil Delvac XHP ESP 10W-40

  Mobil Delvac XHP ESP 10W-40 on synteettinen, erittäin suorituskykyinen dieselmoottoriöljy, joka on kehitetty erityisesti voitelemaan vaativissa olosuhteissa toimivia nykyaikaisia, suorituskykyisiä ja matalapäästöisiä moottoreita.

 • Mobil Delvac™ XHP EXTRA 10W-40 

  Mobil Delvac XHP Extra 10W-40 on synteettinen, erittäin suorituskykyinen dieselmoottoriöljy, joka on valmistettu erityisesti suojaamaan vaativissa olosuhteissa toimivaa nykyaikaista liikkuvaa kalustoa 

 • Mobil Delvac MX™ Extra 10W-40

  Mobil Delvac MX Extra 10W-40 on raskaaseen käyttöön tarkoitettu moottoriöljy, joka on valmistettu takaamaan nykyisten vaativissa sovelluksissa toimivien diesel- ja bensiinimoottoreiden erinomainen voitelu, pitämään moottorit puhtaampina ja pidentämään niiden käyttöikää.

 • Mobil Delvac™ MX ESP 10W-30

  Mobil Delvac MX ESP 10W-30 on erittäin suorituskykyinen dieselmoottoriöljy, joka auttaa pidentämään moottorin kestoikää jopa kaikkein vaativimmissa maantie- ja työmaaolosuhteissa, samalla kun se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn nykyaikaisissa, tehokkaissa dieselmoottoreissa, jotka hyödyntävät EGR-tekniikkaa sekä hiukkasuodattimilla (DPF) ja hapetuskatalysaattoreilla (DOC) varustettuja jälkikäsittelyjärjestelmiä

 • Mobil Delvac™ MX ESP 15W40

  Mobil Delvac MX ESP 15W-40 on erittäin suorituskykyinen dieselmoottoriöljy, joka auttaa pidentämään moottorin kestoikää jopa kaikkein vaativimmissa maantie- ja työmaaolosuhteissa, samalla kun se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn nykyaikaisissa, tehokkaissa dieselmoottoreissa, jotka hyödyntävät EGR-tekniikkaa sekä hiukkasuodattimilla (DPF) ja hapetuskatalysaattoreilla (DOC) varustettuja jälkikäsittelyjärjestelmiä 

 • Mobil Delvac MX™ 15W-40

  Mobil Delvac MX 15W-40 on erittäin suorituskykyinen dieselmoottoriöljy, jonka voiteluteho riittää jopa kaikkein vaativimmissa olosuhteissa toimiville dieselmoottoreille pidentäen niiden käyttöikää.

 • Mobil Delvac Super 1400 10W-30

  Mobil Delvac Super 1400 10W-30 on korkealuokkainen dieselmoottoriöljy, joka on erityisesti kehitetty antamaan erinomainen voitelu vaativassa käytössä toimiville dieselmoottoreille.