Raskaan kaluston moottoriöljyt

Mobil Delvac™ tuotiin markkinoille vuonna 1925, ja siitä lähtien se on tarjonnut pitkää käyttöikää ja tehokasta suojaa kuorma-autojen moottoreille ja voimansiirtolinjoille kaikkialla maailmassa ja kaikenlaisissa olosuhteissa.

Mobil Delvac on ollut voiteluaineiden kehityksen edelläkävijä koko historiansa ajan. Tutkimustyön, teknologian kehittämisen ja maailmanlaajuisen saatavuuden ansiosta Mobil Delvac on nykyään yksi maailman eniten käytetyistä raskaan kaluston moottoriöljymerkeistä.
 • Raskaan kaluston moottoriöljyt

  Moottorin pitkän käyttöiän takana on Mobil Delvac™, joka on hyötyajoneuvojen moottoriöljytekniikan johtava tuotemerkki.

  Lisätietoja
 • Mobil Delvac™ puskurista puskuriin tuoteopas

  Mobil Delvac™ on erikoistunut raskaan kaluston voiteluaineisiin jo yli 90 vuoden ajan. Mobil Delvac tarjoaa työkalun, jonka avulla löydät suosittelemamme tuotteen puskurista puskuriin raskaaseen ajoneuvoosi.

  Lisätietoja
 • Voit säästää polttoainetta - Mobil Delvac™

  Merkittävä osa hyötyajoneuvojen käyttökustannuksista koostuu polttoaineesta. Käytettiinpä niitä erikseen tai yhdessä synteettisten vaihdeöljyjen ja -rasvojen kanssa, synteettiset Mobil Delvac™ -moottoriöljyt voivat tarjota polttoainetaloudellisia etuja perinteisiin mineraalivoiteluaineisiin verrattuna.

  Lisätietoja
 • Mitä synteettiset öljyt ovat?

  Moottoriöljyissä on eroja. Ehkä jo tiedät, että synteettiset öljyt ovat perinteisiä öljyjä tehokkaampia. Mutta mitä eroa on osasynteettisillä ja täyssynteettisillä öljyillä?

  Lisätietoja
 • Mobil Delvacin™ historia

  Mobil Delvac™ on maailman ensimmäisiä dieselmoottoreille tarkoitettuja öljyjä, joka on 90-vuotisen historiansa ajan vastannut kuorma-autoalan jatkuvasti kasvaviin tarpeisiin jatkuvalla innovoinnilla ja suorituskyvyllä.

  Lisätietoja
 • Suoja 

  Valitse ammattikäyttöön voiteluaineeksi Mobil Delvac™ - se antaa moottorille parhaan mahdollisen suojan

  Lisätietoja
 • Mobil Delvac™ asiantuntijoiden näkemyksiä

  Mobil Delvac™ on omistajakuljettajien ja kuljetusyrittäjien valinta. Katso, mitä he sanovat tuotteistamme.

  Lisätietoja