Öljy MAN-kuorma-autoihin ja MAN-linja-autoihin

MAN-kuorma-autot, raskaat tavarankuljetuskuorma-autot ja muut hyötyajoneuvot voivat hyötyä erittäin suorituskykyisistä synteettisistä Mobil Delvac™ -öljyistä, jotka on kehitetty täyttämään MAN:n vaatimukset. Riippumatta siitä, tarvitsetko öljyä MAN-kuorma-autoon vai MAN-traktoriin, käytettävissäsi on kattava valikoima luotettavia Mobil Delvac -öljyjä.
 • Miten Mobil Delvac 1™ -öljyä käyttämällä voi säästää rahaa?

  Täyssynteettiset öljyt, kuten Mobil Delvac 1, kiertävät MAN-moottorissa helpommin kuin perinteiset mineraaliöljyt, joten moottorit toimivat tehokkaammin. Mobil Delvac 1 alkaa myös toimia nopeammin, joten moottorisi saavuttaa huipputoimintatehon aikaisemmin. Näiden molempien hyötyjen ansiosta kaikki kevyet tai raskaat hyötyajoneuvosi voivat kuluttaa vähemmän polttoainetta sadalla kilometrillä, joten dieselkuluissa säästyy rahaa.

 • Miten Mobil Delvac™ tukee Euro IV-,Euro Vtai Euro VI -yhteensopivia MAN-moottoreitani?
  Mobil Delvac 1 LE 5W-30- ja Mobil Delvac XHP ESP 10W-40 -moottoriöljyt, joissa on mukana päästöjärjestelmän suojaus, sisältävät edistyneitä lisäaineita, jotka asiantuntijat ovat kehittäneet pidentämään päästöjärjestelmien, kuten MAN:n dieselpartikkelisuodattimen (DPF), kestoikää ja säilyttämään niiden tehon. Dieselpartikkelisuodatinta (DPF) käytetään, jotta Euro IV-, Euro V ja Euro VI-päästöstandardien vaatimukset täyttyisivät.

 • Miten MAN-hyötyajoneuvooni löytyy oikea öljy?

  Oikean öljyn käyttäminen kuorma-autossasi tai kevyessä hyötyajoneuvossasi on tärkeää, jotta MAN:n vaatimukset täyttyvät. Oikean Mobil Delvac -tuotteen käyttäminen rutiinihuoltojen aikana ja ajoneuvosi ohjekirjan mukaisesti ei vaikuta MAN:n valmistajan takuuseen. Tuotevalitsimemme antaa suosituksen etsittäessä merkin ja mallin perusteella.

 • Mobil Delvac™ - tuotteet

  Dieselmoottorisi tarpeisiin löytyy varmasti sopiva Mobil Delvac™ -voiteluaine raskaan kaluston öljyistä voitelurasvoihin ja jäähdytysnesteisiin.

  Lue vastaus täältä
 • Miksi kannattaa valita synteettinen moottoriöljy?

  Auton moottori on monimutkainen kone, jonka satoihin liikkuviin osiin kohdistuu vaihtelevia lämpötilaolosuhteita ja eri kuormitustekijöitä. Valitsemasi öljyn täytyy pystyä takaamaan moottorin suorituskyky näistä tekijöistä riippumatta ja suojaamaan moottoria.

  Lue vastaus täältä
 • Öljyt ajoneuvovalmistajien mukaan

  Mobil Delvac™ on saanut yli 2 000 moottorivalmistajan hyväksynnän ja yli 300 alkuperäisosien valmistajan suosituksen.

  Lue vastaus täältä
 • Mobil Delvac™ asiantuntijoiden näkemyksiä

  Mobil Delvac™ on omistajakuljettajien ja kuljetusyrittäjien valinta. Katso, mitä he sanovat tuotteistamme.

  Lue vastaus täältä