Öljyt ajoneuvovalmistajien mukaan

ExxonMobilin tutkimus- ja kehitysyksiköllä on yli 30 vuoden kokemus synteettisten öljyjen kehittämisestä. Siksi synteettisestä Mobil Delvac™ -tuoteperheestä on tullut yksi kehittyneimmistä kuljetusajoneuvojen voiteluainevalikoimista.

Mobil Delvac on useiden maailman johtavien raskaan kaluston moottorivalmistajien valinta sekä ensitäyttö- että huoltoöljyksi.

Mobil Delvac on saanut yli 2000 hyväksyntää ja suositusta yli 300 laitevalmistajalta.

Selvitä kuorma-autoosi sopiva Mobil Delvac -voiteluaine valitsemalla ajoneuvon valmistaja jäljempänä olevasta listasta.

 • Öljyt MAN -ajoneuvoihin

  MAN-kuorma-autot, raskaat tavarankuljetuskuorma-autot ja muut hyötyajoneuvot voivat hyötyä erittäin suorituskykyisistä synteettisistä Mobil Delvac™ -öljyistä, jotka on kehitetty täyttämään MAN:n vaatimukset.

  Lisätietoja
 • Öljyt Renault -ajoneuvoihin

  Renault-vaatimukset täyttämään kehitetyistä erittäin suorituskykyisistä synteettisistä Mobil Delvac™ -öljyistä on hyötyä Renault-kuorma-autoille, raskaille tavarankuljetuskuorma-autoille sekä muille hyötyajoneuvoille.

  Lisätietoja
 • Öljyt Mercedes-Benzeihin

  Mercedes-Benz pakettiauto- ja kuorma-autoöljyt, Raskaan kaluston moottoriöljyt Mercedes hyötyajoneuvoihin Katso millä  Mobil Delvac™ –öljyillä on Mercedes hyväksynnät  ajoneuvosi luokituksiin

  Lisätietoja
 • Öljyt Scania -ajoneuvoihin

  Scania kuorma-auto- ja linja-autoöljyt, Raskaan kaluston moottoriöljyt Scania hyötyajoneuvoihin. Katso millä Mobil Delvac™–öljyillä on Scanian hyväksynnät  ajoneuvosi luokituksiin.

  Lisätietoja
 • Öljyt Volvoihin

  Volvo kuorma-auto – ja linja-autoöljyt, Raskaan kaluston moottoriöljyt Volvo hyötyajoneuvoihin. Katso millä Mobil Delvac™ –öljyillä on Volvon hyväksynnät ajoneuvosi luokituksiin.

  Lisätietoja