Moottoriöljy Renault hyötyajoneuvoon

RXD-, RGD- ja RLD-2/3/4-vaatimukset täyttämään kehitetyistä erittäin suorituskykyisistä synteettisistä Mobil Delvac™ -öljyistä on hyötyä Renault-kuorma-autoille, raskaille tavarankuljetuskuorma-autoille sekä muille hyötyajoneuvoille. Kattavasta, luotettavien Mobil Delvac -öljyjen valikoimasta löytyy eri vaihtoehtoja Renault-kuorma-autoöljystä Renault-linja-autoöljyyn.
 
 • Miten Mobil Delvac 1™ -öljyä käyttämällä voi säästää rahaa?

  Mobil Delvac 1™ -öljyn kaltaiset täyssynteettiset öljyt kiertävät Renault-moottorissa perinteisiä mineraaliöljyjä helpommin, joten moottorit toimivat tehokkaammin. Mobil Delvac 1 alkaa myös toimia nopeammin, joten moottorisi saavuttaa optimaalisen toimintatehokkuuden aikaisemmin. Näiden hyötyjen ansiosta kevyet ja/tai raskaat hyötyajoneuvosi voivat kuluttaa vähemmän polttoainetta, minkä ansiosta polttoainekuluissa säästetään.
 • Kuinka Mobil Delvac tukee omaa Renault-moottoriani?

  Pakokaasujen puhdistusjärjestelmän suojauksella varustetut Mobil Delvac 1 LE 5W-30 ja Mobil Delvac XHP ESP 10W-40 sisältävät kehittyneitä lisäaineita. Asiantuntijat ovat suunnitelleet nämä lisäaineet pidentämään pakokaasujen puhdistusjärjestelmien, kuten Renaultin dieselhiukkassuodattimen (DPF), käyttöikää ja säilyttämään niiden tehon. DPF-suodatinta käytetään Euro IV-, V- ja VI-päästövaatimuksien täyttämiseksi.
 • Kuinka löydän oikean öljyn omaan Renault-hyötyajoneuvooni?  
  Oikean öljyn käyttäminen kuorma-autossasi tai kevyessä hyötyajoneuvossasi on tärkeää Renaultin vaatimusten täyttämiseksi. Oikean Mobil Delvac™ -tuotteen käyttäminen rutiinihuoltojen aikana ja ajoneuvosi ohjekirjan mukaisesti ei vaikuta Renaultin valmistajan takuuseen. ”Mikä öljy” -tuotevalitsin suosittelee sopivaa öljyä etsittäessä merkin ja mallin perusteella.

  1 Suhteessa tavalliseen 15W-40-moottoriöljyyn. Todelliset parannukset polttoainetaloudessa riippuvat ajoneuvon tai laitteen tyypistä, ulkolämpötilasta, ajo-olosuhteista sekä tällä hetkellä käytössä olevien voiteluaineiden viskositeetista.
   
 • Miksi kannattaa valita synteettinen moottoriöljy?

  Auton moottori on monimutkainen kone, jonka satoihin liikkuviin osiin kohdistuu vaihtelevia lämpötilaolosuhteita ja eri kuormitustekijöitä. Valitsemasi öljyn täytyy pystyä takaamaan moottorin suorituskyky näistä tekijöistä riippumatta ja suojaamaan moottoria.

 • Mobil Delvac™ - tuotteet

  Dieselmoottorisi tarpeisiin löytyy varmasti sopiva Mobil Delvac™ -voiteluaine raskaan kaluston öljyistä voitelurasvoihin ja jäähdytysnesteisiin.

 • Mobil Delvac™ asiantuntijoiden näkemyksiä

  Asiantuntijoiden näkemyksiä Mobil Delvac™ on omistajakuljettajien ja kuljetusyrittäjien valinta. Katso, mitä he sanovat tuotteistamme.

 • Öljyt ajoneuvovalmistajien mukaan

  Mobil Delvac™ on saanut yli 2 000 moottorivalmistajan hyväksynnän ja yli 300 alkuperäisosien valmistajan suosituksen.