Öljy Scanian kuorma-autoihin ja linja-autoihin

Scanian kuorma-autot, raskaat tavarankuljetuskuorma-autot, linja-autot ja muut hyötyajoneuvot voivat hyötyä erittäin suorituskykyisistä synteettisistä Mobil Delvac™ -öljyistä, jotka on kehitetty täyttämään Scania vaatimukset. Scanian R-sarjan ja P-sarjan kuorma-autoöljystä Scania Irizar i4 -linja-autoöljyyn käytettävissäsi on kattava valikoima luotettavia Mobil Delvac -öljyjä.

 • Miten Mobil Delvac 1™-öljyä käyttämällä voi säästää rahaa?

  Täyssynteettiset öljyt, kuten Mobil Delvac 1, kiertävät Scanian moottorissa helpommin kuin perinteiset mineraaliöljyt, joten moottorit toimivat tehokkaammin. Mobil Delvac 1 alkaa myös toimia nopeammin, joten moottorisi saavuttaa huipputoimintatehon aikaisemmin. Näiden molempien hyötyjen ansiosta kaikki kevyet tai raskaat hyötyajoneuvosi voivat kuluttaa vähemmän polttoainetta sadalla kilometrillä, joten dieselkuluissa säästyy rahaa.
 • Miten Mobil Delvac™ tukee Euro IV-, Euro V tai Euro VI -yhteensopivia Scania-moottoreitani?
  Mobil Delvac 1 LE 5W-30 -moottoriöljy, jossa on mukana päästöjärjestelmän suojaus, sisältää edistyneitä lisäaineita, jotka asiantuntijat ovat kehittäneet pidentämään päästöjärjestelmien, kuten Scanian dieselpartikkelisuodattimen (DPF), kestoikää ja säilyttämään niiden teho. Dieselpartikkelisuodatinta (DPF) käytetään, jotta Euro IV-, Euro Vja Euro VI -päästöstandardien vaatimukset täyttyisivät.
 • Miten Scania-hyötyajoneuvooni löytyy oikea öljy?

  Oikean öljyn käyttäminen kuorma-autossasi tai kevyessä hyötyajoneuvossasi on tärkeää, jotta Scanian vaatimukset täyttyvät. Oikean Mobil Delvac -tuotteen käyttäminen rutiinihuoltojen aikana ja ajoneuvosi ohjekirjan mukaisesti ei vaikuta Scanian valmistajan takuuseen. "Which oil"- (Mikä öljy) -työkalumme antaa suosituksen etsittäessä merkin ja mallin perusteella.
 • Mobil Delvac™ - tuotteet

  Dieselmoottorisi tarpeisiin löytyy varmasti sopiva Mobil Delvac™ -voiteluaine raskaan kaluston öljyistä voitelurasvoihin ja jäähdytysnesteisiin.

  Lue vastaus täältä
 • Miksi kannattaa valita synteettinen moottoriöljy?

  Auton moottori on monimutkainen kone, jonka satoihin liikkuviin osiin kohdistuu vaihtelevia lämpötilaolosuhteita ja eri kuormitustekijöitä. Valitsemasi öljyn täytyy pystyä takaamaan moottorin suorituskyky näistä tekijöistä riippumatta ja suojaamaan moottoria.

  Lue vastaus täältä
 • Mobil Delvac™ asiantuntijoiden näkemyksiä

  Asiantuntijoiden näkemyksiä Mobil Delvac™ on omistajakuljettajien ja kuljetusyrittäjien valinta. Katso, mitä he sanovat tuotteistamme.

  Lue vastaus täältä
 • Öljyt ajoneuvovalmistajien mukaan

  Mobil Delvac™ on saanut yli 2 000 moottorivalmistajan hyväksynnän ja yli 300 alkuperäisosien valmistajan suosituksen.

  Lue vastaus täältä